Τιμητική διάκριση στο Θωμά Τσιαπλέ

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Θωμά Τσιαπλέ, αρχιφύλακα – τροχονόμο και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, εβδομάδα εκδηλώσεων με αντικείμενο την οδική ασφάλεια, όπως διαλέξεις και προβολή διαφανειών σε σχολεία, διανομή φυλλαδίων σε οδηγούς σε διάφορα σημεία, έγινε και η τιμητική τελετή (15-12-2000) βράβευσης φορέων, καλύτερων τροχονόμων, σχολικών τροχονόμων (εθελοντών) και του Ανθυπαστυνόμου Λ. Λαμπράκη, για την έκδοση βιβλίου με τίτλο “Τροχαία ατυχήματα”, ανάμεσα στους οποίους βραβεύτηκε και ο πατριώτης μας Θωμάς Τσιαπλές, ως ένας από τους καλύτερους τροχονόμους, “εργάτης” στην προστασία των οδηγών συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα δραστήριος όχι μόνο στη δουλειά του αλλά και στα έχοντα σχέση με την Καλλιπεύκη και τον Σύλλογό μας.

-Φίλε μας Θωμά, μας κάνεις περήφανους και από την επαγγελματική σου δραστηριότητα -εκτός από τη δράση σου ως μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου μας- η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμηση που τρέφουμε στο πρόσωπό σου όλες οι Καλλιπευκιώτισσες και όλοι οι Καλλιπευκιώτες.

Ευχόμαστε υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου και ελπίζουμε τιμητική διάκριση σαν αυτή την επόμενη φορά να έχουν όλοι οι συνάδελφοί σου.

Π. Ι. Π.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ