Το Μεγάλο Αντάμωμα

Το μεγάλο πράγματι αντάμωμα των Καλλπευκιωτών που φέτος έγινε το Σάββατο 12 Αυγούστου στο χώρο του γηπέδού Καλαθόσφαιρας (μπάσκετ) όπως προαναφέραμε, σημείωσε τεράστια επιτυχία τόσο από πλευράς πλήθους, όσο και από οικονομικής. Χίλια εκατό καθίσματα δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις ανάγκες της εκδήλωσης, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω καθισμάτων ή έφεραν τραπέζια και καρέκλες από τα σπίτια τους.
Στο αντάμωμα εκτός από το πλήθος του κόσμου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Γόννων κ. Τόλιος και ο μεγάλος ξενιτεμένος και επίτιμο μέλος του Συλλόγου, συμπατριώτης μας κ. Θανάσης Γρόντζος.
Η βραδιά ξεκίνησε στις 9 περίπου το βράδυ με τα χορευτικά συγκροτήματα του χωριού μας. Για άλλη μια φορά, τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση με τον όμορφο χορό τους και η δασκάλα τους Ματίνα Γκουντουβά απέσπασε θερμά συγχαρητήρια γιατί πράγματι δούλεψε σκληρά για 25 μέρες.
Η δημοτική ορχήστρα μας διασκέδασε ως αργά και οι μερακλήδες το ξενύχτησαν μέχρι τις 7 το πρωί. Το ψήσιμο ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλοί εθελοντές που αναφέρονται σε άλλη στήλη. Σερβίρισμα: Σελφ σέρβις. Ο χώρος του μπάσκετ αν και φαίνεται μικρός είναι πολύ μεγαλύτερος από την πλατεία. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.