«2Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ»

Καλλιπεύκη – Πατωμένη, 26 Ιουλίου 2003 

Δεύτερη κορυφαία εκδήλωση του καλοκαιριού θα είναι η «2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ». Ένα λαϊκό πανηγύρι, ένα πλήθος ελληνικών χρωμάτων και ήχων, μια συνάντηση παράδοσης και κληρονομιάς και ένα σμίξιμο του χθες και του σήμερα μέσα στο υπέροχο δάσος του Κάτω Ολύμπου, στην ΠΑΤΩΜΕΝΗ. Ένα πανηγύρι με τη συμμετοχή αρκετών πολιτιστικών συλλόγων της πατρίδας μας.
Η περσινή εμπειρία, παρ’ όλες τις δυσκολίες, λόγω καιρού, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η αρχική φιλοδοξία της εξέλιξης της σε θεσμό φαίνεται να μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ο Δήμος μας. Και βέβαια το Δασαρχείο Λάρισας και το Δασονομείο Καλλιπεύκης, καθώς και πολλές επιχειρήσεις και φίλοι της Καλλιπεύκης.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ημέρας αυτής θα ανακοινωθεί από τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα τοπικά κανάλια της τηλεόρασης. Θα τοιχοκολληθούν επίσης και αφίσες σε πολλές περιοχές.
Για τη δραστηριότητα αυτή θα χρειαστούν εθελόντριες και εθελοντές. Θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο και ευθύνη καθώς και σημείο αναφοράς. Οι φιλοξενούμενοι θα είναι αρκετοί. Παρακαλούνται όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν να το δηλώσουν έγκαιρα σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.

xoreftika

ΠΙΣΩ