Επιστολές που λάβαμε…

 

Αγαπητοί μου πατριώτες,

 

Πριν απ’ όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την απόφαση, που πήρατε όλοι μαζί, να αναλάβετε εκ νέου τη διοίκηση του Συλλόγου των απανταχού της υφηλίου «Καλλιπευκιωτών». Ήταν μια καθόλα σωστή, αλλά και γενναία απόφαση εκ μέρους σας, η οποία σας τιμά ιδιαίτερα. Και τούτο γιατί παρά τα πλείστα τόσα προβλήματα, που σας προκάλεσαν συμπεριφορές συμπατριωτών – συγχωριανών μας που χαρακτηρίζονταν κυρίως από αμφισβήτηση, καχυποψία και προσπάθεια απαξίωσης του συνολικού σας έργου επί σειρά ετών, εντούτοις εσείς τα αντιπαρήλθατε, τα διαγράψατε και σε πείσμα όλων αυτών, δηχθήκατε να πάρετε εκ νέου τα ηνία για να οδηγήσετε το Σύλλογο  και πάλι σε νέες ατραπούς και πεδία επιτυχιών με έργα και όχι λόγια…!

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και υπόσχομαι από πλευράς μου να βοηθήσω παντοιοτρόπως, προκειμένου η προσπάθειά σας αυτή να έχει ευτυχή έκβαση.

Χάρηκα ιδιαίτερα όταν πήρα στα χέρια μου το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας

«Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ» του Συλλόγου σας, μετά την απόφασή σας για την επανέκδοσή της…!

Με την ευκαιρία αυτή της επιστολής μου σας αποστέλλω και μια αναφορά μου στο χορό του Συλλόγου των «ΘΕΣΣΑΛΩΝ» του Ν. Αργολίδας, η οποία δημοσιεύτηκε  στον τοπικό τύπο. Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι επί σειρά ετών διετέλεσα με διάφορες αρμοδιότητες στο Δ. Σ. του Συλλόγου και εφέτος ανέλαβα την προεδρία, ευελπιστώντας να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να επιτύχει ο σύλλογός μας τους στόχους, για τους οποίους ιδρύθηκε και λειτουργεί από δεκαετίας και πλέον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή και δημοσίευση του άρθρου μου στην εφημερίδα σας! Με την ευκαιρία αυτή της επικοινωνίας μας επιθυμώ να σας προτείνω μια συνεργασία μεταξύ μας. Δέχομαι δηλαδή ν’ αναλάβω την εκπόνηση, αποστολή και δημοσίευση στην εφημερίδα σας, κάθε τρίμηνο, ενός άρθρου σχετικού με τον αθλητισμό γενικότερα και περιεχόμενο με αναφορά στην καθημερινή άσκηση – άθληση, υγιεινή διατροφή στον αθλητισμό, κοινωνική βία με αφετηρία τον αθλητισμό κ. λ. π.

Με άπειρη εκτίμηση προς το Συμβούλιό  και το Σύλλογό σας.

 

ΚΑΛΟΥΣΗΣ   ΑΘ.  ΚΩΝ/ΝΟΣ

(Συνταξιούχος εκπ/κος-Καθτ.Φ. Αγ., τ.Γυμν/ρχης)

KALOYSHS

 

Σ’ ευχαριστούμε, Κώστα Καλούση, για τα καλά σου λόγια. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο Σύλλογο Θεσσαλών της περιοχής σου και φυσικά και σε κάθε τομέα της ζωή σου. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρα που πατριώτες μας σ’ άλλα μέρη αναλαμβάνουν διάφορες δράσεις. Όσο για τη συνεργασία… η ερώτηση είναι περιττή. Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη!!! Και τα θέματα που αναφέρεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ