4ο Φεστιβάλ αγριολούλουδων – Διαγωνισμός φωτογραφίας

«τη φύση στην καλή της ώρα ευρήκα φεστιβάλ αγριολούλουδων – έκθεση φωτογραφίας – γιορτή μητέρας».

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στην μάνα!
Φέτος, λόγω των περιορισμών, ο Σύλλογός μας οργάνωσε εκδρομή – πεζοπορία – προς τιμήν της μάνας – την επόμενη, δηλαδή την τρίτη Κυριακή, στις 16 Μαΐου 2021, στις 10:30 και στην περιοχή «Ροζός», όπου και βρίσκονται τα λιβάδια με τα λουλούδια του Μάη (άγριοι νάρκισσοι)! Η συνάντηση έγινε στη θέση «Σταυροδρόμι», 800-1000 μέτρα πριν τα λουλούδια του Μάη.


Στην εκδρομή αυτή, παραβρέθηκαν τριάντα περίπου άτομα, φίλοι των αγριολούλουδων και της περιπέτειας και φωτογράφισαν κατά την πεζοπορία και στο «Ροζό», αγριολούλουδα και λουλούδια του Μάη. Αρκετοί μας έστειλαν τις φωτογραφίες τους, τις οποίες και αναρτούμε στο site του Συλλόγου μας, για να βρίσκονται εδώ για τον καθένα και για κάθε χρήση… Αν κάποια – κάποιος αναδημοσιεύσει ή χρησιμοποιήσει σε άλλα μέσα, καλό είναι να αναφέρει την πηγή και τον φωτογράφο.


Η εκδήλωση διατήρησε τον τίτλο, που είχε και τα προηγούμενα χρόνια: «τη φύση στην καλή της ώρα ευρήκα – φεστιβάλ αγριολούλουδων – έκθεση φωτογραφίας – γιορτή μητέρας» ανεξάρτητα αν λόγω των περιορισμών δεν έγιναν όλες οι δράσεις.

…και, ναι! τη βρήκαμε τη φύση στην καλή της ώρα! Την Κυριακή στις 16 του Μάη 2021, στην Καλλιπεύκη και στη θέση «Ροζός», όπου και τα άπειρα λουλούδια του Μάη (άγριοι νάρκισσοι)… και όχι μόνο, με μια μεγάλη και όμορφη παρέα!
…και, ναι, με αποστάσεις κλπ…
…και, όπως σημείωσε η Βασιλική Πασχάλη και ο Σπύρος Τσαντόπουλος: «Αγαλλίασε η ψυχή και το μάτι μας, μετά από τον πολύμηνο εγκλεισμό, στις 16 Μάη 2021, στην Καλλιπεύκη και γέμισε η αγκαλιά μας με άγριους νάρκισσους και λογιών μυρωμένα αγριολούλουδα…


Η ετήσια συνάντησή μας στη θέση «Ροζός», με μια μεγάλη και όμορφη παρέα, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα, ήταν από τις αποδράσεις, που λατρεύουμε και μας έλειψαν!»

Φωτογραφίες των συμμετεχόντων :

Ο Θανάσης Παπαδημητρίου, δεν ήταν αυτή τη φορά μαζί μας, μας έστειλε, όμως, φωτογραφίες του από προηγούμενες επισκέψεις του στην Καλλιπεύκη…