Εκδόθηκαν τα παραμύθια της Καλλιπευκης

Φίλοι αναγνώστες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα παραμύθια της Καλλιπεύκης εκδόθηκαν και εντός ολίγων ημερών θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Το τρίτο βιβλίο του Ζήση Κατσιούλα φέρει το γενικό τίτλο «Σαράντα παραδοσιακά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ από την Καλλιπεύκη του Ολύμπου».

 

Τα διηγήθηκαν όλα ηλικιωμένοι κάτοικοι της Καλλιπεύκης και αποτελούν πλέον πνευματική παρα­καταθήκη του χωριού μας. Για να φτάσουμε όμως, στην έκδοση των παραμυθιών χρειάστηκε κάποιοι κα­λοί πατριώτες να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη. Χωρίς τη δική τους βοήθεια η έκδοση θα ήταν αδύνα­τη, λόγω και των κακών οικονομικών συνθηκών που α­ντιμετωπίζουμε.

Γι’ αυτό όλους αυτούς τους χορηγούς τους ευχα­ριστούμε θερμά: Τον Αθανάσιο Γρόντζο από τη Βοστόνη, τον Τσιακάλη Γιώργο από το Μόντρεαλ, τον Πατούλια Χρίστο και τον γιο του Θανάση από το Το­ρόντο, τον Παζιάνα Χρίστο, μπατζανάκη του Χρίστου Πατούλια από την Κάρυά που μένει κι αυτός στο Το­ρόντο, τον Κατσιούλα Νίκο και τον γαμπρό του Αντώνη Βελησσαρίου, τον Καστόρη Σπύρο του Ιωάννου, τον Καλούση Θανάση (τραγουδιστή) και τον Δημήτρη Μαντά του Κων/νου (Ντάπο).

Η τιμή πώλησης του βιβλίου ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ και τα σημεία πώλησής του θα είναι:

-το γραφείο του Μ.Ε.Σ.Α.Κ.

-το δισκοπωλείο του Καλούση

-το βιβλιοπωλείο της Γκαζγκάνη Κατερίνας στον Αμπελώνα και

-τα ΚΤΕΑ Πατρών του Φάνη Γκουντουβά.

 

ΠΙΣΩ